Mijn dieet

12 February, 2009 door  
Geplaatst onder Dieëten, Featured

Mijn dieet is precies 5 weken geleden begonnen. Net nadat we de blog dieet.nl online gezet hebben had ik het ineens. Ik ga afvallen. Ik ben het type van veel praten over afvallen en weinig ondernemen. Lekker eten en hangen op de bank na een dag hard werken is gewoonte geworden. Tot het moment dat je merkt dat er wat moet veranderen. Ik heb me niet gewogen maar zocht naar een verkoper van herbalife want daar heb ik eerder , een jaar of 10 geleden ,  15 kilo mee verloren. Ik heb me dit keer niet gewogen maar de broeken hangen er al lost bij en ik ontdekte van de week zowaar weer een stukje van mijn kaaklijn en iets wat op een rib lijkt :)  6 maanden heb ik er voor uitgetrokken, 30 kilo wat er in 10 jaar bij gekomen is moet eraf.

Wat heb ik verandert tot dusver (  weken na aanvang ):

  • Ben gaan golfen , zit nu op 2/3 keer een paar uur per week les en oefenen?

  • Ik fiets 2 x per week niet in 6 minuten naar huis maar neem een omweg van 12 km, wat ik de laatste keer in 27 minuten volbracht met een gemiddelde van 25,2 ( ongev 200 cal per keer :) )

  • Ik probeer na het avond eten niet meer te snaaien, wat me 6 van de 7 dagen redelijk lukt?

  • Drink nu nog 5 capacino per dag, ipv 20 koppen :)

  • Drink 5 tot 10 glazen water.

  • Ik gebruik 2 schakes die 2 maaltijden per dag vervangen , geen energie verlies in tegendeel ik vraag me wel eens af wat er in zit , maar ik draai er echt veel beter op :)

Ik heb zin in de komende 5 weken.  Eind Mei zal ik er hier een klein stukje over schrijven, en zoals ik me nu voel met geweldige resultaten.

Eind Mei is eind Juni geworden. Ik ben ondertussen 3 weken in thailand gewezen, veel vis gegeten dus veel is er niet aangekomen. Ben sinds gisteren weer begonnen met shaken, en golf nog steeds 2 keer per week en doe alles met de fiets. Ik ga nu ook het avondeten aanpakken en wat meer sporten ( fietsen ) Eind Augustus dus over een maandje of 2 hoop ik dan weer een maatje extra kwijt te zijn.

 Nu ik eind Augustus weer bereik, nog een weekje, zit ik nog op  shakes per dag door de week. In het weekend zondig ik, en als de blikken op zijn stop ik er een tijdje mee. Blijf redelijk stabiel op gewicht maar val maar bar weinig af. Hierna toch maar eens serieus gaan sonja bakkeren denk ik….. :(  zo lastig al die boodschappen :(

 

 

 

Comments are closed.