Vanaf 10/09 Nederland weer in beweging

12 February, 2009 door  
Geplaatst onder Sport en bewegen

Vanaf maandag 10 september komt het AVRO- programma ‘Nederland in Beweging’ weer terug op het scherm. Op dit moment zoekt de AVRO nog volop naar een nieuwe presentator maar een feit is dat deze het programma op vertrouwde wijze samen met Olga Commandeur zal presenteren.

Samen zetten zij iedere werkdag rond 06.45 uur en 09.15 uur Nederland weer in beweging met als doel om meer Nederlanders bewust te maken van het feit dat bewegen en gezonde voeding essentieel zijn voor ieders welzijn.

De formule blijft ongewijzigd. Een grote verscheidenheid aan oefeningen, vragen en weetjes over gezondheid en bewegen, voedingsadviezen en tips van een sportarts wisselen elkaar gedurende het programma af. In het bijzonder richt het programma zich op mensen boven de 50 jaar. Met een gemiddeld marktaandeel van 20% heeft Nederland in Beweging een vaste plaats veroverd op Nederland 1. In reportagevorm wordt elke week een andere sport of bewegingsvorm en voorlichting over voeding aan de kijker gepresenteerd.

Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Hartstichting, het Reuma Fonds, het Astma Fonds, het ministerie van VWS, de Hersenstichting Nederland en het NISB.

Bron: Dieetnieuws.nl

Comments are closed.