Afslankmiddelen

11 February, 2009 door  
Geplaatst onder Afslankmiddelen, Featured

Afvallen is natuurlijk op verschillende manieren mogelijk maar ook door het gebruik van afslankmiddelen. Maar wat zijn afslankmiddelen nou eigenlijk?

Er zijn veel verschillende hulpmiddelen om af te vallen. De meest voorkomende manieren om af te vallen zijn natuurlijk: gezonder eten, minder calorieën, in combinatie met meer beweging. Ook zijn er middelen in de vorm van medicijnen. Er zijn de laatste jaren verschillende nieuwe middelen op de markt gekomen om af te vallen en er zijn ook alweer heel wat middelen uit de handel genomen, die niet langer voorgeschreven mogen worden. Afslankmiddelen die effectief waren maar die te veel risicovolle bijwerkingen hadden zijn onder andere Teronac en Ponderal. Deze middelen zorgden voor (onder andere) hoge bloeddruk, problemen met de hartkleppen, en soms angsten en depressiviteit. Moderne middelen om af te vallen zijn Reductil en Orlistat.

Soorten afslankmiddelen;

Afslankcapsules
Afslankcapsules zijn er in verschillende soorten.  Ben u van plan om veel af ta vallen, dan gaat uw voorkeur waarschijnlijk uit naar Calorie Blocker.  Wilt u op natuurlijkere wijze afslanken, dan gaat uw voorkeur waarschijnlijk eerder uit naar Groene Thee capsules.

• Arkocaps Groene Thee

• LIPObind, natuurlijk voedingssupplement

• Forte Pharma Turboslim

• Reduce Fat Fast

• Calorie Blocker

• Calorie Burner

• Stackers

Afslankgel
Afslankgel is een vrij nieuwe vorm van afslanken. Deze gel zorgt ervoor dat de afvallstoffen je lichaam veel sneller zal verlaten. De meest bekende afslankgel is de Trimgel, die door Oprah is aanbevolen in haar gelijknamige televisieprogramma.

• Trimgel (bekend van Oprah!)

• Vitamust Nachtslank

• Cellu 5000

Afslankmiddelen die niet werken:

Deze middelen zijn niet onderbouwd met wetenschappelijke bewijzen, maar leunen op zogenaamde testimonials. Dat zijn kleine geschreven stukjes van zogenaamd tevreden gebruikers die erg positief overkomen.

1. claimen dat het werkt zonder lichaamsbeweging of aanpassingen aan je eetpatroon

2. zeggen vet op specifieke plaatsen te kunnen weghalen (zoals de Thighmaster, Ab King Pro etc.)

3. gebruiken in de reclame of op de website termen als ‘ongelooflijke werking’, ‘wetenschappelijke    doorbraak’, ‘geheime formule’ of ‘revolutionair’ om het product te beschrijven.

4. worden vaak niet verkocht via de normale verkoopkanalen en zijn alleen via postorder, via de TV of via een website te bestellen.

5. gebruiken in de reclame vaak één reden waarom je niet afvalt en bieden daar, natuurlijk, de oplossing voor.

Comments are closed.