Sonja Bakker

19 February, 2009 door  
Geplaatst onder Diëtisten

Één van de meest bekende gewichtsconsulenten van de afgelopen jaren is toch wel Sonja Bakker! Sonja had vroeger diverse diëten geprobeerd voordat ze besloot zich in te schrijven voor een cursus tot gewichts-consulent. Ze behaalde haar diploma, volgde een cursus orthomoleculaire voeding en opende uiteindelijk in 1997 haar eigen praktijk.

In 2005 schreef Sonja haar eerste boek ‘Bereik Je Ideale Gewicht’ en verkocht alleen in Nederland al 400.000 exemplaren. In het boek staan weekmenu’s, tips en succesverhalen van mensen die haar methode gebruiken of gebruikt hebben. Het boek dient ter ondersteuning en motiveert u bij het behalen van uw persoonlijke doelen.

De term ‘sonjabakkeren’ is een term die al veel in de volksmond gebruikt wordt. Men kan het best op gewicht blijven door zes dagen per week haar dieet te volgen en één SAS-dag (Schijt-Aan-Sonja) in te lassen. Belangrijk is het hebben en behouden van uw motivatie tijdens het afslanken. Door veel tussen-doortjes te nemen voorkom je de verleiding naar vette snacks.

Voor meer informatie kunt u kijken op Sonjabakker.nl.

Comments are closed.